Uw partner in duurzame energie

Comfort Zonnepanelen klanten krijgen een passend advies en een gegarandeerd resultaat. Samen met anderen die onze visie delen, leveren wij producten van uitstekende kwaliteit waarop je kunt bouwen en die er toe doen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons en onze toeleveranciers belangrijk. Het welzijn van mensen en dieren en de toekomst van onze kinderen staat bij ons voorop. Wij willen u graag verder helpen met een persoonlijk advies, toegespitst op uw eigen wensen en behoeften. We kijken niet alleen naar de montage van de zonnepanelen, maar ook of uw huidige installatie kan worden uitgebreid. Optioneel bieden wij ook monitoren aan waarmee u 24 uur per dag uw eigen energie productie kunt volgen.

Stroom van de zon

In één uur valt er meer zonne-energie op de aarde dan de gehele menselijke populatie in een jaar verbruikt. De jaarlijkse hoeveelheid zonne-energie die op de aarde neer komt is zelfs twee keer zo veel als alle energie die voortkomt uit alle fossiele brandstoffen (kolen, olie, gas, uranium) bij elkaar.

Met behulp van zonnepanelen kunnen we zonne-energie opvangen en omzetten in bruikbare elektriciteit. De omzetting van zonlicht naar elektrische spanning wordt een fotovoltaïsche reactie genoemd. Deze term – afkomstig van het Engelse Photo Voltaic – zorgt ervoor dat zonnepanelen ook wel PV-panelen worden genoemd.

Wilt u ook vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

In een gratis en vrijblijvende afspraak willen we u graag adviseren over de technische mogelijkheden, de verwachte opbrengsten en uw terugverdientijd. We kunnen dan gelijk de grootte van het dak en oriëntatie opmeten. Daarna ontvangt u binnen een paar dagen uw persoonlijke advies en offerte. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw groene doelstelling.